Heeft u een vraag?

CONTACT

Lid worden

Voor slechts 5,45 euro per jaar bent u lid van de huurdersvereniging. Wij staan voor u klaar met advies, verzorgen een inloopspreekuur en behartigen uw belangen.

Spreekuur

Heeft u vragen en/of klachten? U kunt tijdens ons spreekuur binnenlopen bij ons kantoor Emailleplein 34 te Ulft ( 2e verdieping). Er zijn dan 2 bestuursleden aanwezig waar u mee in gesprek kunt.

Formulieren

Via onderstaande knop vindt u onze digitale inschrijf- en wijzigingsformulieren. Ook kunt u de formulieren printen en schriftelijk invullen.

Heeft u vragen over uw rechten als huurder en/of heeft u hulp nodig bij een probleem? De huurdersvereniging WijWonen is zowel telefonisch bereikbaar of via onderstaand contactformulier.

Stel uw vraag!

"(Verplicht)" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoekadres

Emailleplein 34, 7071 AZ Ulft
0315-641123

* Ons kantoor is alleen op afspraak te bezoeken

 

Huurderslijn

– Marijke Gries tel. 0315- 326558
– Sylvia van Londen tel. 0315-683834

 

Lidmaatschap

Als u een huis huurt of als u een huurwoning heeft gekocht in de Gemeente Oude IJsselstreek bent u van harte welkom als lid van huurdersvereniging Wij Wonen.
Het lidmaatschap kost slechts € 5,45 op jaarbasis.

 

Routebeschrijving:

Kantoor WijWonen (Het Beltmancomplex op het DRU Industriepark, 2e verdieping).
Onze ingang van het  kantoor bevindt  zich in de binnentuin komende van de kant aan de IJssel bij het bordje 113 naar binnen aan de rechterkant in de hoek.
Komt u van de kant van de Frank Damenstraat dan gaat u in het midden door de poort en dan is de ingang linksachter  in de hoek van de binnentuin. Door deze poort  zit meteen aan de linkerkant de brievenbus met het nr. 34

Wilt u onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?