Bestuur WijWonen

Ton Menke
Sylvia van Londen
Marijke Gries
Lex Cornelissen
Ton Menke

Ton Menke

Voorzitter

Ik woon samen met mijn partner Annemieke in Ulft, heb 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Mijn drijfveer is: Helpen de maatschappij vorm te geven. Dat ik elke dag iets kan bijdragen aan de samenleving. Want ik wil de wereld veranderen, al is het maar een klein beetje. Mijn motto: “If you can’t do great things, try to do small things in a great way.”

Veel huurders zitten met problemen, waar ze zelf niet verder mee komen. Als voorzitter wil ik graag op komen voor de belangen van deze grote groep huurders.

📩 Ton Menke

Sylvia van Londen

Sylvia van Londen

Secretariaat

Ik ben Sylvia van Londen-Schreuder , gehuwd, 3 kinderen, 3 prachtige kleinkinderen. Woon in de voormalige Vogelbuurt…nu de Parkbuurt. Ik ben vrijwilligerscoordinator bij het Inspiratiepunt DRU-IP en daarnaast ben ik ook vrijwilliger bij de seniorenkamer. Sinds kort ben ik raadslid voor de PvdA in de Oude IJsselstreek en al enkele jaren actief binnen de Rooie Vrouwen. Naast het secretariaat ben ik samen met mijn collega Marijke verantwoordelijk voor het klachtenbeleid.

📩 Sylvia van Londen

Marijke Gries

Marijke Gries

Penningmeester

Ik ben Marijke Gries , gehuwd en woonachtig in Silvolde. Ik ben sinds vele jaren bestuurslid bij de huurdersvereniging, eerst bij Wisch Wonen en na de fusie bij WijWonen. Ik ben de penningmeester van de huurdersvereniging en samen mijn collega Sylvia verantwoordelijk voor het klachtenbeleid. Waar het kan proberen wij te helpen en te ondersteunen.

📩 Marijke Gries

Lex Cornelissen

Lex Cornelissen

Bestuurslid

Ik ben Lex Cornelissen, geboren in Etten en sinds 1980 woonachtig in Ulft. Getrouwd, 3 kinderen en 5 prachtige kleinkinderen. Als huurdersvereniging hebben we regelmatig overleg met de Wooncorporatie Wonion, waar o.a. over huurverhoging en huurdersproblemen wordt gesproken. Ook hebben wij zeggenschap in de strategie van Wonion en recht op het aanwijzen van 2 leden van de Raad van Commissarissen. Verder is het contact met de huurders op het 2 wekelijkse spreekuur erg nuttig.

📩 Lex Cornelissen